Değerli İlkokulu

Vizyon: Bilim ve teknolojik gelişmelerin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Milli ve manevi değerlere bağlı,kendisi ve toplum ile barışık,bilime önem vererek iletişime açık,ruh sağlığı ve gelişimi iyi olan,pozitif bilimi ve sosyal bilimleri birlikte sentezleyen yabancı dil öğrenmenin ihtiyaç olduğunu bilen iyi bir öğrenci,iyi bir insan ve iyi bir toplum yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08.50 - 14.40
Isınma: Soba
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Kurumumuzun, öğretmenlerimiz veya öğrencilerimiz için servisi bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 545 316 8263

WEB - https://degerliilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Varto/Muş Değerli Köyü.

Kütüphane Kitap Sayısı :141
Öğretim Şekli :İlköğretimde birleştirilmiş sınıf uygulaması olup tam gün eğitim verilmektedir. Okulumuz bünyesinde anasınıfımız da mevcuttur.

Yerleşim Yeri - Muş/Varto Değerli Köyü

Adres - Varto/Muş Değerli Köyü.

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuzun ilçe merkezine uzaklığı 40 il merkezine ise 60 km dir.